Personalet

Opholdsstedet Godt På Vej består af et kompetent personale med uddannet pædagoger samt social- og specialpædagog i Vordingborg. Du kan læse om vores personprofiler her på siden.

Mød os her

Vores personale

Godt På Vej er i besiddelse af kompetent og uddannet personale. Det er opholdsstedets mål, at personalet fastholder og udvikler deres faglige kompetencer. Personalet gennemfører derforløbende kurser og videreuddannelse for at sikre den fælles faglige forståelse og kompetenceudvikling. 
Opholdstedet har kontinuerlig fælles supervision af psykolog og andre relevante samarbejdspartnere efter behov.

Social- og specialpædogog

Brian Hyldgaard

Leder
Brian er leder på Godt På Vej. Brian er uddannet social- og special pædagog, og bruger fritiden som træner for børn og unge i Judo samt han er fodboldtræner for udsatte borgere i Vordingborg Kommune. Læs mere: her og her
social- og specialpædogogik

Rasmus Permin

Pædagog / Souschef
Rasmus er uddannet pædagog og har stor erfaring inde for Social- og special områdets mange facetter. Rasmus er meget aktiv ifht. jagt, fiskeri, styrketræning mv.

Natasja Landtved

Sundhedssekretær
Natasja er uddannet sundhedssekretær. Natasja har tilegnet sig sin pædagogiske erfaring gennem arbejde på behandlingstilbud og opholdssteder, samt mentorforløb. Natasja bruger i øvrigt sin viden om sund kost og motion i arbejdet med vores unge.

Camilla Jørgensen

vikar
Camilla er vores vikar på stedet. Camilla er uddannet fitnessinstruktør, kostvejleder og personlig træner. Hun er under uddannelse som pædagog og støtter vores børn og unge med gode og sunde vaner.

Søren Hansen

Pædagog
Søren er uddannet pædagog og har mange års erfaring som social- og specialpædagog. Søren arbejder primært med de unge der bor i udslusning eller egen bolig.
Lasse-Jensen

Lasse Jensen

Pædagogisk Assistent
Lasse har bred erfaring indenfor døgnanbringelser og specialskole tilbud. Lasses fritidsinteresser drejer sig omkring fysisk aktivitet så som fodbold, styrketræning, outdoor mv.
Grethe-Jacobsen

Grethe Jacobsen

Social og Sundhedsassistent
Grethe har mange års erfaring med socialt udsatte af forskellig karakter. Grethe er vores medicin ansvarlige.
Katrine

Katrine Larsen

Pædagog
Katrine er uddannet Pædagog og har via diplom uddannelse, specialiseret sig inde for relations psykologi og forældresamarbejde. Katrine bringer musik og kreativitet til vores unge.
Trine GPV

Trine Møller

Pædagog
Trine er uddannet pædagog med over 20 års erfaring. Trine har erfaring fra Social- specialområdet, men også fra dagtilbud, hvor hun gennem diplomuddannelse specialiserede sig inde for relations psykologi og forældresamarbejde. Trine bringer vinterbadning, kostplanlægning og løb til paletten af stedets tilbud.

Et trygt og kærligt hjem for unge

Opholdsstedet Godt På Vej er en institution fordelt på to boligområder. Vi sørger for at vores afdelinger har en hjemlig atmosfære og fokus på samvær. Vi har vores to boliger i Vordingborg 4760, henholdsvis børneafdelingen på Orevej og vores ungdomsafdeling på Færgegaardsvej.

Kerneværdierne for begge vores boliger er ens, men enhver aldersgruppe har sine forskellige behov. Vores afdelinger er indrettet således, at vi på daglig basis sørger for at møde vores børn og unge i øjenhøjde med henblik på behov, værdier og interesser for målgruppen.